Onderhoud

Onderhoud is het verlengstuk van de aanleg. Het beeld van uw tuin groeit met de jaren en door het onderhoud kunt u veranderingen, verbeteringen aanbrengen in uw tuin. Laat door het onderhoud uzelf inspireren tot het vervolmaken van uw tuin naar uw wens.

Om uw tuin in een perfecte conditie te houden is ook onderhoud noodzakelijk. Laat u met raad en daad bijstaan door de vakman. Vooral de voorjaars- en najaarsbeurten zijn belangrijk. Werkzaamheden zoals vakkundig snoeien, bemesten, opnieuw opzetten van plantengroepen en het uitdunnen/scheuren van woekerende groepen worden dan door ons uitgevoerd.

Voorts is het onderhoud ook van belang met het oog op onkruid, ziektes van planten en snoeiwerk van specifieke beplanting. Er zijn dan ook een aantal vormen van onderhoud, waarvoor u een contract kunt afsluiten, de meest voorkomende zijn of: wekelijks (incl. maaiwerk), maandelijks en (twee) jaarlijks. Tevens is het mogelijk wanneer u op vakantie bent, dat wij uw tuin bijhouden, zodat deze er weer perfect bij ligt als u thuis komt. Verder geven wij graag advies, ook wanneer u zelf een gedeelte van het onderhoud op u neemt.