Aanleg

Het ontwerp van uw tuin komt tot stand na diverse gesprekken met u als opdrachtgever. Aan het ontwerp wordt met gevoel en hoge zorgvuldigheid gewerkt, om juist dat onwerp te creŽren, wat u voor ogen heeft.

Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, een kleine verandering, een complete renovatie of een nieuw aan te leggen tuin; wij denken graag met u mee hoe dit gerealiseerd kan worden. Functionele bestrating, houtconstructies, waterpartijen, klein metselwerk, verlichting, oplossen van hoogte verschillen of juist het creŽren daarvan, dit alles kunnen wij voor u verzorgen. Natuurlijk met opgeleide mensen die een gedegen vakkennis hebben en dit onderhouden, waar liefde voor het vak en kwaliteit als uitgangspunt worden genomen. In overleg met u wordt er op afspraak gewerkt, zodat u er zeker van bent wanneer de siertuin wordt aangelegd.

Tuinieren is een echte trend geworden. Doordat tuinieren tegenwoordig zoveel aandacht krijgt, zijn steeds meer mensen bezig met hun tuin. We worden dan ook overspoeld met ideeŽn en materialen. Onze tuinen worden steeds kleiner, maar het aanbod van materialen wordt steeds groter. Dit maakt het tuinieren leuk, maar ook steeds complexer. Vaak bereikt u meer met minder. Met zorgvuldig uitgezochte artikelen bereikt u meestal meer. Dit is van toepassing op elk soort tuin. Naast uw eigen ideeŽn die zeer belangrijk zijn, is het natuurlijk goed om u zelf te verdiepen in de verschillende tuinstijlen die er bestaan, dit om het ontwerp of een bestaande situatie helemaal volgens ťťn bepaalde stijl af te maken.